Handelsbetingelser

Betaling
Transportoffer modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betaling vil blive trukket på din konto med det samme, efterfølgende vil du modtage kundens oplysninger.

Alle beløb er i DKK. Dansker og der ikke inkluderet moms.

Transportoffer bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) Protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Abonnements betingelser
Første måned er gratis, herefter betales der 500kr om måneden for at fortsat kunne benytte sig af hjemme siden. For at afmelde sig abonnements ordningen sletter man blot sin bruger og skriver til os, hvorefter at aftalen annulleres.

Levering
Transportoffer levere leadsene alle dage i ugen. Når der er betalt vil, du modtage oplysningerne fra kunden der står og mangler hjælp.

Reklamationsret
Der gives reklamationsret hvis oplysningerne er misvisende eller en falsk profil. Der vil blive ringet op til kunden for at tjekke op.

Refusion.

Hvis der er aftalt refusion, så bedes i sende jeres bank oplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på leadsene som er købt igennem hjemmesiden.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelses skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet.

Meddelelsen skal gives pr mail på Service@transportoffer.com. I meddelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Klagemuligheder
Opstår der nogle problemer kan du kontakte os på 60473503 eller på mail info@transportoffer.dk