Få hjælp

Opret

Opgave

Ja nej

Flytning har aldrig været nemmere og billigere!

obs: log venligst ind før du begynder at udfylde formularen, det er helt gratis at tilføje opgaver

Står du og mangler hjælp til din flytning? Kontakt os nu, og vi finder en i dit område som kan hjælpe dig. Vi gør det som regel op til 90 % billigere.

Vi stræber efter at sende dig mindst 2 tilbud indenfor en 1 dag. Tilbudene kan være fra enten private mennesker eller flyttefirmaer. Hvor du så efterfølgende tager det der passer dine behov.

Hvis din virksomheder skal bruge hjælp, skal du blot skrive CVR nummer i besked feltet. Så sørger vi for, i også får hjælp til en billig pris!

Vi ved fra erfaringer, at det kan være utrolig hårdt og stressende at stå helt selv med alt flytning, og du tænker sikkert at en flyttemand er alt for dyr, så derfor vil du helst undgå at skulle betale en masse penge for et flyttefirma. Vi har så gjort det muligt via vores hjemmeside, at du, som flyttekunde, kan få det absolut bedste flyttetilbud online på hjemmesiden.

Vores hjemmeside er let og brugervenlig, og både private og flyttemænd vil altid have adgang gennem transportoffer.dk til at se de opgaver, som du slår op, om de enten sidder ved computeren eller er på deres mobile enhed. Vi har gjort det muligt for både private og flyttemænd at tilbyde kunderne de skarpeste priser på markedet, og via vores hjemmeside, får de et fuldt overblik over alle opgavernes detaljer.

Hvad siger vores medlemmer?

  positive review  Brugervenligt, hurtigt og nemt

  Nirushan Kanthaverl Avatar Nirushan Kanthaverl
  August 13, 2019

  positive review  Fik hjælp af 2 lokale gutter i Struer, det nemt og billigt.

  Kasper Kyed Avatar Kasper Kyed
  August 19, 2019

  positive review  God kundeservice, kan klart anbefales 👍🏼👍🏼

  Patrick C. Andersen Avatar Patrick C. Andersen
  August 13, 2019
null